Special thanks to my Italian student Massimiliamo!  

特別感謝我的義大利學生:Massimiliamo!

 

Oggi abbiamo deciso di fare un corso di cucina orientale in... cinese! 

Today we are going to have a lesson of Asian cuisine in Chinese!

今天,我們即將用中文來教亞洲風味的料理囉!  

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Il protagonista del piatto è... Fegato! 

The main role of our dish is: liver! 

這就是料理的主角嚕~~ 

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Prima di tutto, "mariniamo" il fegato con: 

First of all, we are gonna "marinate" the liver with:

首先,我們先用以下材料「醃」肝: 

 

Marinare/marinate  

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A parte la carne, sicuramente dobbiamo anche mangiare delle verdure:

Except the meat, we need to eat some vegetables as well:

除了肉以外,蔬菜也是不可缺少的啦~~ 

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Il nostro chef sta tagliando le verdure a pezzi. 

The chef is cutting the vegetables into small pieces. 

我們的大廚正在切菜~~ 

Slide06  

 

Iniziamo a friggere tutto quanto ora!

Let's begin to fry now!

開始煎菜囉~ 

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In pochi minuti, il piatto è fatto! 

He finished cooking in a few minutes!

短短數分鐘內,大廚就把菜煮好裝盤囉~ 

Slide12  

 

Now enjoy your meal, actually even Italians love this dish as well. Asian cuisine is excellent! 

現在,開動!我的義大利朋友很喜歡這道菜~看來亞洲菜果然讓人垂涎三尺! 

Slide13  

 

(Poverino... ancora non sapeva che avrebbe mangiato qualcosa di molto piccante...)

 

圖/文/攝影:托托 Totò

The pics are from: 

http://www.bibsnbobs.co.uk/triviafile/ChiliPeppers.html

http://www.valleyviewfarms.com/veggieHerbs.html

http://www.alajm.com/fresh-red-onion.htm

http://www.foodsubs.com/MeatvarLiver.html

http://imgarcade.com/1/marinate-food/

http://kottke.org/12/06/who-designed-the-kikkoman-soy-sauce-bottle

http://tiger.towson.edu/~schuku1/Term%20Project/red_wines.html

 

 

 

 

 

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